Ami még hátravan.
2015. február 25. írta: Afterdark

Ami még hátravan.

Nos, haladgatunk az autóval de rám várnak még ezek:

 

nevtelen.png

 

Lámpa: Úgy gondolom, csináltatok egy komplett lámpa generált, foncsorral, polírral állító pöcök cserével együtt. A helyzetjelző elhalálozott foglalata már úgyis ment a kukába.

A gyertya - trafó - hidrotőke csere ebben a sorrendben fog végbemenni, anyagilag is ez a sorrend, minél hamarabb találjuk meg a hibát, annál jobb lesz a hangulatom.

Ülések: a hátsó ülés patika állapotú, az első már viseltes kicsit. Nem szakadt, nem kopott, csak kicsit repedezett. Ha tudom 3 napra nélkülözni a kocsit, a bőrös srácok gyári állapotúra tudják szeretgetni.

Fűtés: 20 percig van meleg, aztán csak 32 fokra állítva fűt. Ez a hiba érdekelt eddig legkevésbé.

Lakatos munka - fényezés : Az autó jobb oldala meg van húzva. Így vettem, de mivel mind a 4 elemet érinti, még nem fogtam bele. Ha megy a fényezőhöz, eltűnik az 2-3 pici horpadés és karcolás is végre és kap a kocsi egy teli polírt tavaszra.

Nyári felni: Nagy projekt lesz, gyári 19-es Alpinát keresek.

SMG váltó: Saját agymenésem, szintén vaskos lesz, mert kormány, kormányoszlopot és legzsákátvezető gyűrűt is cserélni kell majd miatta.

Ha a listán minden mögött pipa lesz, vagy találok még teendőt, vagy lesz egy hibátlan kocsim. Csak el ne akarjam adni a végén.... :)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bmwe39.blog.hu/api/trackback/id/tr227213549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása