Smoke and charm
2016. január 14. írta: Afterdark

Smoke and charm

exhaust_smoke_new.jpg

Elnézést a magyaros címért.

Folyamatban vannak a történénések az autóval, így átmeneti időre más vizekre evezek.

Mint a legtöbb ember, ingázom a munkahelyemre. Dunakeszi - IX kerület, reggel nyolckor be, este hétkor haza. Nem egy nagy történet, 25 km alkalmanként. Az autó gyakorlatilag már önjáróan megy az A2 - M0 - M3 - Szentmihályi - Kerepesi - Hungária útvonalon. 

Beállt elém a pirosnál egy lepukkant Passat-os az 1.9-es olajkájhályával. Alapjáraton is alig láttam a kocsi hátulját a tömény füsttől, aztán barátunk elaludt a pirosnál majd lökött egy kövér gázt és három hónapra elsötétítette Zuglót. Nem bírtam kikerülni a nyomorult mögül, a következő pirosnál megint beálltam mögé, óriás matrica a hátsó szélvédőjén:

 

Otthagytam a palit, beálltam a Hungárián a megszokott reggeli dugóba és elkezdtem figyelgetni a dízeleket. Általában nem voltak vészesek, de volt pár katasztrófa az ácsorgás közben. Kettőn ott figyelt ugyanaz a matrica, gondoltam ráguglizok. Komoly tartalmat kaptam az arcomba. 

hqdefault.jpg

img_7021.jpg

maxresdefault-2.jpg

maxresdefault.jpg

Nagy élmény. Szívhatjuk a füstöt, a miniatűr részecskéket, amiket nem képes kilökni az emberi tüdő mert marha divatos vagy. Nem kell a motort felújjítani, nem kell generál, elég egy matrica és máris kész az újabb divatjózsi.

Nem kedvelem a dízeleket...

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bmwe39.blog.hu/api/trackback/id/tr128272820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolololo 2017.01.14. 19:05:27

@hasznaltautobetyar: Miért is lenne hülyeség? Idézem: "törekedjünk a legnagyobb elérhető teljesítményre adott konfigurációból, a lehető legkevesebb korom kibocsátással."
Igen, a képeket elnézve pontosan ez jut a lefingott olajkályhákról az ember eszébe. Kevés korom...
(Pont, mint a rat stílus. A csóringernek nincs pénze semmire és elnevezi a lefingott, rozsdás szart rat-nek...)
Egykilencpédé 200lóval, oszt' dögöljön meg a másik...
Menj be egy zárt garázsba egy ilyen szarral, meg egy normális benzines autóval!
Érdekes, hogy az emberek 99%-ában ellenérzéseket vált ki, de az 1% gyökér aszondja, hogy a többség a hülye...
süti beállítások módosítása